SWM spaja italijanski dizajn sa nemačkim inženjeringom, a naći ćete ga u Turskoj!

ATMO Grupa nastavlja da ulaže u tržište automobila u Turskoj!

ATMO Grupa, koja je ušla na tržište automobila u Turskoj 2023. godine sa iskustvom i znanjem koje je stekla u Rusiji, sada se priprema za zvanično lansiranje italijanskog SWM brenda u Turskoj. ATMO Grupa koja opslužuje 20 salona automobila u 9 gradova u Rusiji i najveća je maloprodajna kompanija u zemlji, doneće ambiciozne modele SWM Motorsa i na puteve Turske. Osnovana u Italiji 1971.godine, SWM Motors ima značajno prisustvo na tržištu sa 300 hiljada automobila i 300 hiljada motora proizvedenih na godišnjem nivou. Navodeći da su ušli na tursko tržište sa velikim iskustvom i znanjem koje su stekli na ruskom tržištu, generalni direktor ATMO Grupe Turska Anton Černov rekao je: “Odlučili smo da primenimo znanja stečena u Rusiji na novo tržiste u Turskoj i počnemo novu investiciju plasmana na tržište. SWM Motors je veoma dinamičan brend koji kombinuje italijanski dizajn sa nemačkom proizvodnom tehnologijom. Verujemo da ćemo doneti  novu dinamičnost na tržište automobila u Turskoj sa našim pristupačnim i pouzdanim modelima. Naši pregovori se nastavljaju punom parom kako bi se ubrzano završila struktura dilera. Naša pokrivenost mreže biće veoma uskoro raširena po celoj Turskoj.

Dinamična struktura tržišta automobila u Turskoj podstiče međunarodne brendove i kompanije da investiraju u zemlji. ATMO Grupa, koja je ušla na tursko tržište tako što je 2023.godine prvo preuzela salone različitih brendova, priprema se na proširenje brendova koje predstavlja. U tom kontekstu, međunarodna ATMO grupa, koju je osnovao ruski preduzetnik i iskusni menadžer automobilske industrije Sergej Kiselev, priprema se da na turskom tržištu predstavi italijanskog proizvođača automobila SWM brenda.

Proizvodi 300 hiljada motora i 300 hiljada automobila godišnje!

ATMO Grupa, automobilska grupa sa najvećom maloprodajnom operacijom automobila u Rusiji, izdvaja se sa 20 salona automobila u 9 gradova počevši od novembra 2023. Brend SWM, koji se priprema za ulazak na tursko tržište sa ATMO Grupom, osnovan je 1971.godine u Italiji, Kupio ga je Shineray Holding 2014. godine, SWM je 2016. pripojen Brilliance Shineray Chongqing Automobile Co Ltd., u vlasništvu Shineray Holdinga kao SWM Motors. SWM Motors ima svoj dizajnersku ured u Milanu, Italiji i sledi potpuno italijansku školu dizajna, a razvojni i istraživački (I&R) centar je  u Čongingu (Kina) sa više od 1.000 zaposlenih. Brend proizvodi 300.000 vozila i 300.000 motora godišnje.
SWM Motors proizvodi 300.000 vozila i 300.000 motora godišnje u okrugu Fuling u Čongćingu.

 Navodeći da su ušli na tursko tržište sa velikim iskustvom i znanjem koje su stekli na ruskom tržištu, generalni direktor ATMO Grupe Turska Anton Černov rekao je: “Odlučili smo da primenimo znanja stečena u Rusiji na novo tržiste u Turskoj i počnemo novu investiciju plasmana na tržište. SWM Motors je veoma dinamičan brend koji kombinuje italijanski dizajn sa nemačkom proizvodnom tehnologijom. Verujemo da ćemo doneti  novu dinamičnost na tržište automobila u Turskoj sa našim pristupačnim i pouzdanim modelima.

Novo iskustvo vožnje uz vodeće tehnologije!

Naglašavajući da se pregovori nastavljaju kako bi se vrlo brzo kompletirala mreža dilera, Anton Černov je rekao: “”Veoma uskoro ćemo kompletirati našu izuzetnu mrežnu pokrivenost po Turskoj. Uzimajući u obzir sofisticiranu proizvodnju i i strogi standard kvaliteta nemačke automobilske industrije, SWM Motors nudi potpuno novo iskustvo vožnje uz vodeće tehnologije na tržištu. Cilj nam je da SWM pruži našim korisnicima kombinaciju dizajna i funkcionalosti, uz maksimalnu bezbednost. U potpunosti verujemo da će SWM brend za kratko vreme postići veliki uspeh.””I&R i kvalitet proizvodnje SWM Motorsa, proizveden od strane BMW dizajnera, sprovode se u skladu sa Brilliance BMW sistemom menadžmenta kvalitetom. Zahvaljujući terenskim inspekcijamai i proverama kvaliteta koje sprovodi Franc Golman, bivši direktor za kvalitet nemačke BMW grupe, sva vozila se proizvode po evropskim standardima.

SWM Motors je nastao 1971. godine

  • 1971. godine Pietro Sironi i Fausto Vegani osnovali su SWM brend.
  • Između 1971. i 1980. godine, SWM je uspeo da stvori značajno mesto za sebe u automobilskom svetu zahvaljujući finom dizajnu i robustnoj izradi. Kao rezultat takvog uspeha, prodaja SWM vozila se širi preko evropskog do američkog kontinenta.
  • Između 1980. i 2014. godine, SWM je prošao kroz proces transformacije i postao sinonim za italijansku tehnologiju proizvodnje superautomobila i svoju posvećenost izvrsnosti. Ova transformacija je od brenda napravila  kulturni simbol slobode i vere u napredak i budućnost.
  • 2014.godine Shineray Holdings je kupio SWM sa obećanjem da će sačuvati estetiku italijanskog dizajna i podržati kontinuiranu težnju brenda za izvrsnošću, posebno u tehnologiji i proizvodnji.
  • 2016.godine Brilliance Shineray Chongqing Automobile Co. Ltd još jedna kompanija Shineray Holdingsa, zvanično je inkorporirala SWM Motors na svoj 45.rođendan u industriju putničkih automobila, a kroz ovu integraciju su spojili italijanske dizajnerske linije sa nemačkim inženjerskim kvalitetom.

O Atmo Grupi

ATMO je međunarodna automobilska grupa koju je osnovao ruski preduzetnik i iskusni menadžer automobilske industrije Sergej Kiselev. Sa velikim iskustvom u industriji, Sergej Kiselev je odigrao važnu ulogu u razvoju automobilske grupe sa najvećom operacijom u Rusiji. Danas ATMO vodi 20 salona automobila u 9 gradova. Kompanija je ključni partner automobilskih brendova Chery, Exeed, FAW i GAC i najveći igrač na tržištu polovnih automobila u Rusiji. Kompanija je napravila novi korak u tehnologijama onlajn prodaje i svojim korisnicima nudi jedinstveni kvalitet usluge. ATMO ima uspešno partnerstvo sa brendom Chery u Rusiji.

SA ATMO GROUP OSIGURANJEM

PRATITE NAS