Politika kolačića

U zavisnosti od funkcije i svrhe upotrebe kolačića, postoje četiri kategorije.


KOLAČIĆI KOJI SE KORISTE NA SAJTU SWM-A

 

SWM i naši partneri koriste “”kolačiće””, “”web beacons”” i druge tehnologije praćenja kako bi poboljšali Vaše iskustvo na mreži. Kolačići su tekstualne datoteke koje se čuvaju u pregledaču na Vašem računaru kako bi se sačuvale Vaše željene postavke. SWM koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bi analizirao svoje usluge i nternet, kao i da bi poboljšao ili prilagodio proizvode, sadržaj, ponude ili usluge na SWM internet stranicama.

Na primer, možemo da koristimo kolačiće da bismo prilagodili Vaše iskustvo u uslugama dizajna i kupovine SWM vozila (na primer, da vas prepoznamo kada se vratite na datu uslugu ili da zapamtimo vozilo koje ste dizajnirali), da sačuvamo vašu lozinku na zaštićenim mestima i da vam omogućimo da koristite korpu za online kupovinu.

SWM deli kolačiće u 4 različite kategorije:

  1. Strogo potrebni kolačići
    1. Koristimo ove kolačiće da bismo Vam obezbedili minimalni nivo usluge na SWM internet stranicama.
    2. Koristimo ove kolačiće radi poboljšanje bezbednosti na SWM internet stranicama
    3. Ovi kolačići su obavezni i ne mogu se ukloniti sa SWM internet stranica
    4. Uopšteno kolačiće možete isključiti u Vašem pretraživaču u bilo kom trenutku.
  1. Kolačići performansi
    1. SWM koristi kolačiće performansi u analitičke svrhe, iskačućih prozora (pop-up) anketa, praćenja naše dostupnosti i učinka.
    2. Ovi kolačići su opcionalni i mogu se ukloniti pritiskom na dugme “”Postavke kolačića”” na vrhu ove stranice
  1. Funkcionalni kolačići
    1. SWM koristi funkcionalne kolačiće za pamćenje Vaših pristupnih (log in) detalja prilikom ponovnih poseta našoj internet stranici
    2. Ove kolačiće takođe koristimo da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo tako što ćemo zapamtiti neke izbore koje ste napravili (na primer, Vaš izbor da platite na rate ili gotovinom u sekciji Dizajn i kupovina vozila)
    3. Ovi kolačići su opcionalni i mogu se ukloniti pritiskom na dugme “”Postavke kolačića”” na vrhu ove stranice
  1. Tracking kolačići
    1. Ovi kolačići, dizajnirani da pruže najnaprednije iskustvo na SWM internet stranicama, koriste se za praćenje sadržaja koje posećujete na SWM internet stranicama ili za bližu lokalizaciju kao što je “”pronalaženje najbližeg SWM dilera””. Pomoću ovih kolačića možemo da Vam prikazujemo personalizovane reklame prilikom posete SWM ali i drugim internet stranicama.
    2. Ovi kolačići su opcionalni i moraju biti izričito prihvaćeni pritiskom na dugme ”Postavke kolačića” na vrhu ove stranice

SWM i pružaoci usluga treće strane i naši nezavisni partneri takođe mogu da koriste kolačiće ili druge tehnologije praćenja za upravljanje ili merenje učinkovitosti reklama prikazanih na drugim internet stranicama koje posećujete.

Posetom SWM Internet stranicama, bilo kao registrovani korisnik ili na neki drugi način, potvrđujete i dajete pristanak da možemo da pratimo Vaše aktivnosti i korišćenje usluga uz pomoć gore pomenutih tehnologija i sličnih tehnologija koje se mogu razviti u budućnosti.

Treća lica mogu da instaliraju i koriste sopstvene tehnologije praćenja tokom posete našoj SWM internet stranici i mogu da pristupe informacijama o Vama i Vašim aktivnostima na mreži tokom vremena i na različitim Web stranicama ili aplikacijama kada koristite SWM internet stranice. Ne možemo da kontrolišemo kako se koriste ove tehnologije praćenja, a one takođe imaju svoja pravila privatnosti.

Lista kolačića

 

Kolačić je mali deo podataka (tekstualna datoteka) koji Veb lokacija koju posećujete traži od Vašeg pregledača da skladišti na Vašem uređaju kako bi mogao da zapamti informacije o Vama, kao što su željene opcije jezika ili pristupni (log-in) detalji. Ove kolačiće postavljamo mi i nazivaju se kolačići prve strane. Takođe koristimo kolačiće trećih strana iz domena različitog od onog koji posećujete u svrhu naših reklama i marketinga. Preciznije, koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja u sledeće svrhe:

Funkcionalni kolačići

 

SWM koristi funkcionalne kolačiće za pamćenje Vaših pristupnih (log in) detalja prilikom ponovnih poseta našoj internet stranici. Ove kolačiće takođe koristimo da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo tako što ćemo zapamtiti neke izbore koje ste napravili (na primer, Vaš izbor da platite na rate ili gotovinom u u sekciji Dizajn i kupovina vozila). Ovi kolačići su opcionalni i mogu se ukloniti pritiskom na dugme “Postavke kolačića” na vrhu ove stranice.

SA ATMO GROUP OSIGURANJEM

PRATITE NAS